top of page
IMG_1715_edited.jpg

ONDERHOUD

Prijzen zijn incl. arbeidskosten

BANDEN VERWISSELEN

€50,-

GROTE BEURT

Vanaf €200,-

DISTRIBUTIE RIEM VERVANGEN

Vanaf €300,-

APK

Vanaf 32,50

KLEINE BEURT

Vanaf 50,-

AIRCO CONTROLE

Prijs op aanvraag

Onderhoud: Onderdelen en services
IMG_6971.HEIC

Sinds kort bieden wij ook onderhoudsabbonementen op maat aan. Hierdoor bent u een vast maandelijks bedrag kwijt aan het onderhoud van uw auto en kunt u zorgeloos de weg op. 


Onze onderhoudsabbonnementen gaan vanaf €125,- De prijs wordt specifiek op uw auto bepaald, bent u benieuwd wat dit voor uw auto kost? Neem dan contact met ons op!

Onderhoud: Citaat

GROTE EN KLEINE BEURT

Het verschil

Indien u uw auto goed wilt onderhouden is het van belang om minimaal één keer per jaar een kleine en een grote beurt te doen. Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw auto en gaat hij ook nog eens langer mee. 

Bij de kleine beurt controleren wij de vloeistoffen van uw auto. Denk hierbij aan het vervangen van de olie, het controleren van de koelvloeistof, ruitenvloeistof en stuurpomp olie. Ook controleren wij of alle lampen van de auto nog werken. zo niet dan wordt dit aangevuld of gerepareerd.

Bij de grote beurt gaan wij veel meer aspecten van de auto controleren en vervangen. Denk hierbij aan het verschonen van de motorolie, het controleren van de distributie riem, het bijvullen van de eerder genoemde vloerstoffen en het vervangen van filters.

Onderhoud: Tekst
bottom of page