top of page
IMG_3870.HEIC

AUTO OP MAAT

Een auto speciaal voor u

Auto op maat: Welkom

ADVIES OP MAAT

Ondanks het grote aanbod aan occasions wat dagelijks voor u klaarstaat bij ons in de showroom bestaat natuurlijk de kans dat u toch net wat anders zoekt. Dit is voor ons geen enkel probleem! Wij helpen u namelijk graag in uw zoektocht naar uw droomauto. Wij kunnen diverse aspecten voor u regelen zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Denk hier bij aan het zoeken naar de auto, het onderhandelen over de prijs en zelfs het importeren of exporteren van de auto.

cee66f77-77f6-46fb-9170-2748193f8174.JPG

IMPORT/EXPORT

Door de jaren heen hebben wij ook een groot bestand met collega garages uit het buitenland opgebouwd. Hier hebben wij nauw contact mee dus zodra één van deze collega's uw droomauto binnen heeft gekregen horen wij dat zo snel mogelijk. Doordat wij vaker met dezelfde mensen onderhandelen kunnen wij dit ook voor scherpe prijzen doen wat natuurlijk weer positief is voor uw portemonnee. 

Naast de onderhandelingen met buitenlandse collega's kunnen wij natuurlijk ook al het papierwerk wat bij importeren en exporten komt kijken voor u regelen. 

PHOTO-2020-09-28-14-14-32.jpg
Contact
Auto op maat: Speciale aanbiedingen
bottom of page